Vad är SIRIUS-D-produkterna?  Framför allt är SIRIUS-D produkter inte mediciner!

Sirius-D är ett kosttillskott med en unik kombination av enbart rena naturliga ingredienser. Denna produkt stöder och stärker vår hälsa, vårt fysiska och mentala välbefinnande och hjälper oss att upprätthålla vårt tillstånd av att vara ung och vital. Även om Sirius-D ingår i kosttillskottsgruppen, kvarstår det faktum att den till och med idag definitivt inte har någon ersättning bland andra produkter och kan inte jämföras med något annat befintligt kosttillskott. Sirius-D är kosttillskott som används av tränande och idrottande människor på alla nivåer. Sirius-D produkter är universella – Passar båda könen, oavsett ålder. Produkterna kan även användas av gravida och ammande kvinnor.

Vad innehåller SIRIUS-D produkter?

Huvudingrediensen i SIRIUS-D produkter är ett naturligt vattenlösligt animaliskt protein från kycklingbröst. Vid framställningen kombineras de med kanel, gurkmeja och / eller vanilj. SIRIUS-D produkter innehåller lågmolekylära (oligomera) polypeptidkedjor som innehåller alla de aminosyror som är nödvändiga för syntesen och snabb tillförsel av proteiner i människokroppen. Proteinerna i SIRIUS-D-produkterna absorberas snabbt i kroppen.

Vad är skillnaden mellan SIRIUS-D produkter och andra kosttillskott som rekommenderas som proteinkällor?

Det finns många olika proteinprodukter på marknaden. Alla innehåller monomera aminosyror eller olösliga proteiner. De första kan orsaka obalans i matsmältningen. De senare är hårdare och tar längre tid att smälta, vilket inte skiljer dem ifrån andra vanliga dietkällor för protein. I de flesta fall där näringstillskott behövs, bör proteintillskottet innehålla alla typer av aminosyror, och snabbt kunna absorberas av kroppen. SIRIUS-D produkter uppfyller båda kraven!

Hur tar man SIRIUS-D produkter?

SIRIUS-D säljs som pulver och kan blandas med yoghurt, juice, buljong eller någon annan lämplig vätska. Vi rekommenderar att dagsdosen uppdelas i två doser – morgon och kväll, minst 30 minuter före eller efter måltid. Den rekommenderade dagliga dosen anges på etiketten för varje förpackning. Det är oerhört viktigt att veta att intaget inte ska avbrytas under behandlingstiden. Ett avbrott minskar koncentrationen i kroppen och stör det önskade positiva resultatet av intaget.

Hur länge ska jag ta SIRIUS-D?

SIRIUS-D är helt naturliga produkter och deras positiva effekt uppnås genom kontinuerligt tillskott av nödvändiga aminosyror i kroppen. Därför rekommenderar vi att du tar SIRIUS-D i minst tre månader, gärna följt av nödvändiga test. Sedan bör intaget av Sirius-D fortsätta ytterligare en tid, för att sedan minskas. Vid behov kan intaget av SIRIUS-D fortsätta längre.

Finns det några restriktioner för SIRIUS-D-intaget?

Produkterna innehåller inte laktos, gluten eller genetiskt modifierade organismer. Inga negativa effekter av SIRIUS-D produkter på människokroppen har rapporterats. SIRIUS-D produkter kan kombineras med alla typer av läkemedel. SIRIUS-D Intense rekommenderas för användare med känslig mage och tarm, och har utvecklats speciellt för sådana fall. OBS: Om det finns konstaterade allergiska reaktioner på någon ingrediens i SIRIUS-D produkterna, bör du rådgöra med din läkare före användning!

Finns det några kostbehov under intaget av SIRIUS-D-produkterna?

SIRIUS-D produkter är kosttillskott, extra mat. De berikar din dagliga diet, men ersätter inte din vanliga mångsidiga diet. Det finns inga kostbegränsningar förknippade med intaget av SIRIUS-D produkter. OBS: Om du har dietbegränsningar som föreskrivs av din läkare bör du följa dem!

Finns det någon annan viktig information om SIRIUS-D-produkterna?

Kontakta oss med eventuella frågor om SIRIUS-D-produkterna. Vid behov kan du få kontakt med tillverkaren i Bulgarien.

WEB ADRESSER
www.sirius-d.se
www.sirius-d.se/fi
www.sirius-d.se/en