Sirius-D

SIRIUS-D är resultatet av mer än 15 års forskning av Professor Dimitar Ganchev Dimitrov, Bulgarien. Professor Dimitrov är hedrad med många bulgariska och internationella utmärkelser och hedersbetygelser. Han har erhållit Bulgariens högsta erkännande för sin utveckling av biomedicinska material för specialändamål. Professor Dimitrov har över 250 upphovsrättscertifikat, är författare till över 240 vetenskapliga publikationer och har 15 patent. Produkten importeras och marknadsförs av Örtagubben AB.
Manufacturer: Sirius 2D EOOD, Sevlievo 5400, Bulgaria. N/SW/06/2017


OM SIRIUS-D:
Professor Dimitrov fick en idé för över 30 år sedan efter att ha fått en diagnos om svår arytmi pga ett klaff-fel i hjärtat, och högst 6 månader kvar att leva. 15 år senare var produkten tillräckligt utvecklad för att prövas på olika vanliga hälsoproblem, främst relaterade till bindväv. De senaste 6 åren har resultaten av användandet av produkten och hur den fungerar analyserats, liksom konsumenternas rekommendationer och önskningar. Resultatet av detta arbete är de nya SIRIUS-D tillskotten. SIRIUS-D produkter används idag av tränande och idrottande människor på alla nivåer. SIRIUS-D produkter är universella – Passar båda könen, oavsett ålder. Produkterna kan även användas av gravida och ammande kvinnor. ”SIRIUS-D är ett specialbehandlat protein som är både komplett med alla aminosyror, och som tas upp lätt och snabbt i kroppen!” MED VÄNLIG HÄLSNING PROF. DIMITAR DIMITROV, MOTTAGARE AV THE DIMITROV PRIZE, SKAPARE OCH TILLVERKARE AV SIRIUS-D VARUMÄRKE OCH PRODUKTER.  ENGLISH VERSION http://www.sirius-d.se/en


Vad är SIRIUS-D-produkterna?
Framför allt är SIRIUS-D produkter inte mediciner!
Sirius-D är ett kosttillskott med en unik kombination av enbart rena naturliga ingredienser. Denna produkt stöder och stärker vår hälsa, vårt fysiska och mentala välbefinnande och hjälper oss att upprätthålla vårt tillstånd av att vara ung och vital. Även om Sirius-D ingår i kosttillskottsgruppen, kvarstår det faktum att den till och med idag definitivt inte har någon ersättning bland andra produkter och kan inte jämföras med något annat befintligt kosttillskott. Sirius-D är kosttillskott som används av tränande och idrottande människor på alla nivåer. Sirius-D produkter är universella – Passar båda könen, oavsett ålder. Produkterna kan även användas av gravida och ammande kvinnor.

Vad innehåller SIRIUS-D produkter?
Huvudingrediensen i SIRIUS-D produkter är ett naturligt vattenlösligt animaliskt protein från kycklingbröst. Vid framställningen kombineras de med kanel, gurkmeja och / eller vanilj. SIRIUS-D produkter innehåller lågmolekylära (oligomera) polypeptidkedjor som innehåller alla de aminosyror som är nödvändiga för syntesen och snabb tillförsel av proteiner i människokroppen.


Vad är skillnaden mellan SIRIUS-D produkter och andra kosttillskott som rekommenderas som proteinkällor?
Det finns många olika proteinprodukter på marknaden. Alla innehåller monomera aminosyror eller olösliga proteiner. De första kan orsaka obalans i matsmältningen. De senare är hårdare och tar längre tid att smälta, vilket inte skiljer dem ifrån andra vanliga dietkällor för protein. I de flesta fall där näringstillskott behövs, bör proteintillskottet innehålla alla typer av aminosyror, och snabbt kunna absorberas av kroppen. SIRIUS-D produkter uppfyller båda kraven!


Hur tar man SIRIUS-D produkter?
SIRIUS-D säljs som pulver och kan blandas med yoghurt, juice, buljong eller någon annan lämplig vätska. Vi rekommenderar att dagsdosen uppdelas i två doser – morgon och kväll, minst 30 minuter före eller efter måltid, för att hålla en jämn nivå av aminosyrorna i kroppen. Den rekommenderade dagliga dosen anges på etiketten för varje förpackning. Det är oerhört viktigt att veta att intaget inte ska avbrytas under behandlingstiden. Ett avbrott minskar koncentrationen i kroppen och stör det önskade positiva resultatet av intaget.


Hur länge ska jag ta SIRIUS-D?
SIRIUS-D är helt naturliga produkter och deras positiva effekt uppnås genom kontinuerligt tillskott av nödvändiga aminosyror i kroppen. Därför rekommenderar vi att du tar SIRIUS-D i minst tre månader, gärna följt av nödvändiga test. Sedan bör intaget av Sirius-D fortsätta ytterligare en tid, för att sedan minskas. Vid behov kan intaget av SIRIUS-D fortsätta längre. Om du märker en klar förändring efter 3 månader kan du minska intaget till hälften.

Finns det några restriktioner för SIRIUS-D-intaget?
Produkterna innehåller inte laktos, gluten eller genetiskt modifierade organismer. Inga negativa effekter av SIRIUS-D produkter på människokroppen har rapporterats. SIRIUS-D produkter kan kombineras med alla typer av läkemedel. SIRIUS-D Intense rekommenderas för användare med känslig mage och tarm, och har utvecklats speciellt för sådana fall. OBS: Om det finns konstaterade allergiska reaktioner på någon ingrediens i SIRIUS-D produkterna, bör du rådgöra med din läkare före användning!


Finns det några kostbehov under intaget av SIRIUS-D-produkterna?
SIRIUS-D produkter är kosttillskott, extra mat. De berikar din dagliga diet, men ersätter inte din vanliga mångsidiga diet. Det finns inga kostbegränsningar förknippade med intaget av SIRIUS-D produkter. OBS: Om du har dietbegränsningar som föreskrivs av din läkare bör du följa dem!

Finns det någon annan viktig information om SIRIUS-D-produkterna?

Kontakta oss med eventuella frågor om SIRIUS-D-produkterna. Vid behov kan du få kontakt med tillverkaren i Bulgarien.

WEBBADRESSER: www.ortagubben.se/sirius-d  www.sirius-d.se
www.sirius-d.se/fi
www.sirius-d.se/en


ANVÄNDNING/DOSERING:
Startprogrammet (fulldos) med SIRIUS-D SPORT och SIRIUS-D INTENSE syftar till att ge intensiv initialtillförsel i kroppen av de nödvändiga ingredienserna i SIRIUS-D produkterna. SIRIUS-D INTENSE är speciellt framtagen för personer med känslig mage och tarm.

Dosering under startperioden:
Personer med vikt 60-80kg bör ta 2 fulla matskedar (10g) morgon och kväll.
Personer med vikt över 80 kg bör ta 3 fulla matskedar (15g) morgon och kväll.
(Prof. Dimitrov rekommenderar 0,25g Sirius-D per kilo kroppsvikt).
Barn med vikt under 20kg bör ta 1 full matsked (5g) morgon och kväll.
Blanda gärna med lite yoghurt, eller fruktjuice.

Uppföljningsprogrammet (halvdos) syftar till att ge kroppen ingredienserna i SIRIUS-D under tillräckligt lång tid för att uppnå slutliga positiva resultat. Vid positiva resultat kan du efter 1-3 månader minska doseringen till hälften (profylaktisk dos = 2-3 matskedar/dag beroende på din vikt) eller fortsätta med fulldos. Behandlingen bör fortgå i minst 3 månader utan avbrott. Vid långvariga återhämtningsperioder bör man ta fulldos i minst 5-6 månader utan avbrott. SIRIUS-D ska tas på fastande mage, på morgonen 30-60 minuter före måltid, på kvällen 30-60 minuter efter måltid. Optimalt är att ta Sirius-D med 12 timmars mellanrum för att hålla en jämn nivå i kroppen. Det finns ingen risk för överdosering. Produkten har inga biverkningar. Kan användas barn, gravida och ammande kvinnor. Produkten orsakar inga försämringar utom vid konstaterad allergi mot proteiner eller när lågproteinkost rekommenderats av specialist. Om du är noga med att räkna och mäta rätt vid doseringen, får du optimal ekonomi vid din användning. Köp gärna en liten billig digitalvåg så att du snabbt lär dig hur mycket du ska ta på skeden. Det lönar sig snabbt!

Friska ungdomar (utom aktiva idrottsmän) behöver inte denna revolutionerande ”mat” före 20 års ålder.

Minska gärna konsumtionen av proteiner och lipider under behandlingsperioden. För bästa resultat rekommenderas fettfattigt kött samt fisk och grönsaker.

Om anledningen till att du började med SIRIUS-D är helt borta efter 3 månaders fulldos behandling och 3 månaders profylaktisk behandling, kan du avsluta behandlingen eller fortsätta av generella hälsoskäl. Även helt friska människor kan ha glädje av SIRIUS-D. I de fall då våra produkter tas av kosmetiska skäl, av hälsoskäl, eller av idrottare, rekommenderar vi en start / intensiv 30-60 dagars startperiod som övergår till en uppföljningsperiod utan avbrott tills de önskade resultaten uppnås.


Innehåll: SIRIUS-D kosttillskott tillverkas av absolut naturliga matprodukter, vattenlösligt animaliskt protein (ursprung kyckling), gurkmeja och kanel. 100g.


SIRIUS-D innehåller: Protein-mer än 75g, Lipider-högst 10g, Kolhydrater-högst 8g. Energivärde per 100g: 360kCal/1528kJ (372kCal/1578kJ). Innehåller ej GMO, konserveringsmedel, hormoner eller andra tillsatser som skulle kunna ha negativ effekt på kroppen.

SIRIUS-D är inte ett medicinskt läkemedel utan ett kosttillskott. Informationen på denna sida utesluter inte konsultation av din läkare, föreskriven medicinsk behandling, diagnostester eller annan medicinsk behandling. SIRIUS-D ersätter inte en varierad och balanserad diet.

Produkten har ingen effekt vid onkologiska sjukdomar, metastaser, virussjukdomar, infektioner eller influensa.

Ett gott råd!
Det viktigt att förstå att detta är en behandling som bör utföras på rätt sätt under åtminstone 3 månader. Väger du 60-80 kg behöver du ta 10g morgon och kväll = 20 g/dag. En förpackning (100g) räcker då i 5 dagar. Du behöver alltså 6 förpackningar/månad under 3 månader. När du upplever positiva resultat kan du minska dosen till hälften. Ofta efter 3 månader. Ibland behövs längre behandling, 5-6 månader, innan man märker resultat och kan minska dosen till hälften. Vi rekommenderar starkt att du börjar med att vända dig till en terapeut som arbetar med SIRIUS-D produkter. Kontakta oss så hjälper vi dig med detta.


SKAPAREN AV SIRIUS-D

Professor Dimitrov arbetade under många år med att utveckla produkten på Akademiska Militärsjukhuset i Sofia. En av hans högt uppsatta kollegor, kirurgen och docenten Georgij Lozanow, uttalade sig om resultaten liksom Bulgariens mest kände plastikkirurg Dr. Nikolay P.Serdev, som sedan länge rekommenderar sina patienter att använda SIRIUS-D efter operationerna.

Prof. Dimitrov: ”Det finns många olika proteinprodukter på marknaden – samtliga innehåller monomera aminosyror eller olösliga proteiner. De första kan orsaka obalans i matsmältningen. De senare är hårdare och långsammare att smälta, vilket inte skiljer dem från andra vanliga dietkällor för protein. I de flesta fall där näringstillskott behövs , bör proteintillskottet innehålla alla typer av aminosyror och snabbt kunna absorberas av kroppen. SIRIUS-D uppfyller båda kraven!”


Professor Dimitrov är hedrad med många bulgariska och internationella utmärkelser och hedersbetygelser. Han har över 250 upphovsrättscertifikat, är författare till över 240 vetenskapliga publikationer och innehar 15 patent.

Prof. Dimitrov är idag 84 år, har full hälsa och jobbar dagligen vidare med utveckling av nya idéer. Produkten finns idag i Europa, USA Kanada och Kina. 10.000-tals människor använder idag SIRIUS-D. Och produkten har självklart blivit populär bland alla typer av människor. Tränande och idrottande människor världen runt har upptäckt SIRIUS-D. Formulan var svår att upptäcka, men resultaten är enkla att förklara: Om man tillför kroppen en form av protein som är både komplett med alla aminosyror, och som tas upp lätt och snabbt i kroppen, ja då kan kroppen själv snabbare återhämta sig! SIRIUS-D innehåller det proteinet.


DIMITROVS TIDSLINJE

1935 Professor Dimitrov föddes 1935 i Sennik, Gabrovo District, Bulgarien.


1959 Efter avslutad gymnasieskola åkte han till Sovjetunionen, där han år 1959 tog sin högskoleexamen med hedersbevis, med specialitet på teknik för kemiska fibrer vid Leningrad Textile Institute. Vid sin återkomst till Bulgarien 1959 började han arbeta vid Högre Institutet för kemiteknik i Sofia, Bulgarien.


1965 åkte han ännu en gång till Sovjetunionen och slutförde 1969 sin avhandling vid Moskvas textilinstitut och arbetade där som forskare vid Institutionen för kemiska fibrer vid samma institut.


1970 återvände han till Bulgarien och började arbeta som forskningsassistent vid Institutet för cellulosa och fortsatte som assistent, docent och professor vid Högre Institutet för kemiteknik i Sofia. Vid samma institut försvarade han avhandlingen och fick den akademiska titeln Doctor of Technical Science.


1980 belönades han med Republiken Bulgariens högsta statliga utmärkelse – Dimitrovska Award för sina prestationer i utvecklingen av biomedicinska material med speciella ändamål. Denna utmärkelse har ingen motsvarighet till denna dag.


1985 blev professor Dimitrov biträdande direktör för Institutet för specialfibrer och bioaktiva ämnen, som i samarbete med försvarsdepartementet och den högre militära medicinska akademin skapade ett antal utvecklingar, patenterade och tillämpade inom medicin över hela världen till denna dag.


1995 grundade professor Dimitrov sitt företag som, med hjälp av den enorma vetenskapliga och praktiska erfarenheten hos grundaren, utvecklade produkter inom medicinområdet. En av dem är kosttillskottet Sirius-D. Efter en lång period av försöksapplikationer marknadsförs produkten, och mottager anmärkningsvärt positiv feedback från användarna.


2011 – 2015 har ett team under ledning av professor Dimitrov arbetat med utvecklingen av Sirius-D.


Sedan 2016 har den nya serien av kosttillskott under varumärket Sirius-D varit på marknaden.


Professor Dimitrov är hedrad med många bulgariska och internationella utmärkelser och hedersbetygelser. Han har över 250 upphovsrättscertifikat, är författare till över 240 vetenskapliga publikationer och har 15 patent.


Går det att regenerera bindväv i kroppen?
Peter Wilhelmsson föreläste 22/10 2018 om Professor Dimitar Dimitrovs forskning och de produkter som är resultatet av forskningen. Vi bjöd på god mat och dryck. Detta event gjordes i samarbete mellan Alpha-Plus AB och Örtagubben AB. Ett 40-tal inbjudna deltagare var på plats: Terapeuter, läkare, butiksägare, Sirius-D användare och branschfolk.


Vårt besök i Bulgarien:
Andra veckan i maj 2018 besökte vi Sirius-D fabriken i Bulgarien. Jag hade med mig Peter Wilhelmsson (välkänd författare, föredragshållare och f.d. ägare till Alpha Plus). Vi har varit på fabriken i Sevlievo där vi träffade personalen och fick en visning av produktionen. Allt var rent och snyggt, och kontrollen var noggrann. Anläggningen kontrolleras varje vecka av myndigheterna. Vi har också träffat Professor Dimitar Ganchev Dimitrov vid två tillfällen. Det blev två långa luncher på en fantastiskt fin restaurang i Sofia, och samtalen pågick i fem timmar. Prof. Dimitrov är mycket pigg för sin ålder, har ett skarpt intellekt och svarade på våra många frågor med både humor och djup. Dimitrovs son, Dimitar Dimitrov, agerade tolk mellan oss och prof. Dimitrov. Sonen driver numera företaget medan hans far arbetar vidare med att utveckla nya produkter.


Marknadsföring och utbildning påbörjades hösten 2018 och intensifierades under 2019. Den första ”riktiga”presentationen av Sirius-D hölls den 22/10 2018 i Stockholm. Peter Wilhelmsson höll då ett föredrag om Sirius-D och om Alpha-Plus nya produkter, och om hur de kan samverka för bättre resultat. Sirius-D kommer att bli både kända och erkända i Skandinavien när människor upptäcker och förstår produkterna.


Om du är terapeut och är intresserad av Sirius-D, kontakta:

Örtagubben AB

Odengatan 37

11351 Stockholm

08-673 33 23

support@ortagubben.se


Öppettider:
Måndag-Fredag 10:00-18:00
Lördag 11:00-16:00.