DETOX & RENING

Detox/avgiftning/rening av kroppen är livsviktigt för en god hälsa. Dagens moderna livsstil medför tyvärr att vi får i oss massor av onödiga och onyttiga ämnen som kroppen måste göra sig av med.

Att rena tarmarna
 är kanske det bästa vi kan göra för att bli och förbli friska. Tyvärr har det alltid varit förenat med rynkade näsor… Men med moderna och effektiva preparat är det både enkelt och smärtfritt. En rejäl kur tar c:a 2-3 veckor. Då blir man av med ”avfall” som suttit i tarmarna under många år och orsakat diverse problem. Det är en bra start, men ofta behövs en längre kur. Vi rekommenderar därför en kur på 8 veckor till den som inte tidigare gjort tarmrening. Hur lång behandling som behövs beror på bl.a. ålder, kostvanor och livsstil.

Men
 det är inte bara tarmarna som behöver renas. Kroppen invaderas ständigt av diverse bakterier, gifter och slaggämnen som påverkar vår hälsa negativt. På denna sida presenterar vi ett urval av de bästa produkterna för kropps- och tarmrening. Ring oss gärna för info om detox, tarmrening och fasteprodukter.

Visar alla 42 resultat